Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد سعید سیف، مدیر کل ارتباط با صنعت وزارت علوم تحقیقات و فناوری در نشست معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی اظهار کرد: در حوزه ارتباط جامعه و صنعت به همت تلاش و پشتیبانی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی اقدامات خوبی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح تحول در دانشگاه‌ها اجرایی شده و بر اساس آخرین پایش ۷۱ دانشگاه در حوزه طرح تحول اقدامات مناسبی را انجام داده اند.

مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم توضیح داد: در سال ۹۹ به طور متوسط ۶ هزار دوره مهارت آفرینی مورد توجه قرار گرفت و ۲۰۰ هزار دانشجو در این دوره‌ها شرکت کردند که باید گفت به طور میانگین در هر دانشگاه ۹۰ دوره برگزار شده است. توانمند سازی دانشجویان خیلی خوب در حال پیشرفت است.

به گفته‌ این مقام مسئول، مراکز هدایت شغلی برای ساماندهی بحث‌های مهارت آموزی، کارآموزی کاریابی و کارورزی در ۳۹ دانشگاه ایجاد شده و حمایت‌های حداقلی از آن‌ها انجام شده است.

او افزود: در امریه‌های ارتباط با جامعه و صنعت که به بهبود فعالیت‌ها و همکاری با جامعه و صنایع کمک بسزایی می‌کنند تاکنون ۲۹۷ امریه در دانشگاه‌ها مشغول هستند و امیدواریم این روند ادامه یابد.

سیف گفت: فرصت‌های مطالعاتی ارتباط جامعه با صنعت نیز در سال ۹۹ به ۱۱۴ نفر رسید که ابزار مناسبی است. ماموریت گرایی نیز بحث دیگری است که جزو مسائل اصلی وزارت علوم است و باید دانشگاه‌ها متناسب با منطقه خود برای خودشان ماموریت تعیین کنند.

مدیر کل دفتر ارتباط جامعه و صنعت توضیح داد: در سال ۹۹ حدود ۳۰ طرح درباره مزیت‌ها و استعداد‌های محلی را شروع کردیم که یکی از موارد اثر گذاری دانشگاه‌ها خواهد بود.

سیف افزود: با ۲۵ شاخص تمام دانشگاه را بررسی کردیم تا هر دانشگاه جایگاه خود و جایگاه دانشگاه‌های دیگر در رابطه با متوسط کشوری را به دست آورد.

مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت ادامه داد: سامانه ساجد، مشابه سامانه گلستان به منظور ارزیابی گروه‌های آموزشی دانشگاه‌ها راه اندازی شده است. تاکنون ۲۰ دانشگاه این سامانه را نصب کرده اند. پذیرش دانشجویان دکتری و دانشجویان تحصیلات تکمیلی باید متناسب با قرارداد‌های ارتباط با صنعت و فعالیت‌های تقاضا محور دانشگاه‌‌ها و همچنین اعضای هیات علمی باشد.

سیف ادمه داد: با این شیوه، دانشجوی دکتری بدون برنامه جذب نمی‌کنیم بلکه بر اساس نیاز جامعه این جذب صورت خواهد گرفت.

او با بیان اینکه به مسائل صنعتی و روز در برنامه‌های درسی توجهی نمی‌شود، گفت: بازنگری دروس و برنامه‌های درسی همیشه دغدغه ما بوده است. متاسفانه به در بخش آموزش به مسائل صنعتی در برنامه‌های درسی توجهی نمی‌شود اما با اقداماتی که انجام شده در تلاشیم که این برنامه‌ها با توجه به مسائل صنعت، به روز شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت علوم مهارت آموزی ارتباط با صنعت دانشگاه ها برنامه ها مدیر کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۹۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه دوم کشوری در هفدهمین جشنواره شهید مطهری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: این دانشگاه موفق شد در حیطه «تدوین و بازنگری برنامه‌های آموزشی» هفدهمین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری، رتبه دوم کشور را از آن خود کند.
اعرابی افزود: در این فرآیند، برنامه آموزشی ارتقاء منش حرفه‌ای جهت دستیاران سال ۱ و ۲ ، دستیاری کودکان، طراحی، اجرا و ارزشیابی شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: در این فرآیند، حرفه‌ای گری با استفاده از روش‌های نوین آموزشی تدریس و مورد ارزیابی قرار گرفت.
اعرابی افزود: هفدهمین دوره جشنواره کشوری شهید مطهری در ۶ حیطه شامل تدوین و بازنگری برنامه ­های آموزشی، یاددهی و یادگیری، ارزشیابی آموزشی (دانشجو، هیات علمی و برنامه)، مدیریت آموزشی و رهبری آموزشی، یادگیری الکترونیکی و طراحی و تولید محصولات آموزشی برگزار ش، که دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با ارسال ۳ اثر در ۳ حیطه، در این جشنواره حضور یافت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • دختران پای کار جهاد محرومیت زدایی/فعالیت۱۷۰ گروه جهادی جامعه زنان
  • رویداد صدرا باز طراحی جدید از ارتباط صنعت و دانشگاه است
  • کسب رتبه دوم کشوری در هفدهمین جشنواره شهید مطهری
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • آغاز کار رویداد صدرا در دانشگاه آزاد خرم‌آباد با حضور ۳۰ واحد تولیدی
  • برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه آزاد خرم‌آباد با بیش از ۳۰ واحد تولیدی و صنعتی
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • ترسیم ۴ برنامه تربیتی و آموزشی مهم در نیروی دریایی
  • رویداد صدرا به شناسایی ایده‌های فناورانه منجر می‌شود
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود