Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم گفت: تاکنون ۸۷۱۰ قرارداد ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه در سامانه ساجد بارگذاری شده است که حجم آن ۳،۱۰۶ میلیارد تومان می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، محمد سیف مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم در بیستمین نشست مدیران ارتباط با جامعه و صنعت و دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور با اشاره به سامانه ارتباط جامعه و صنعت با دانشگاه (ساجد) افزود: این سامانه با هدف ساماندهی ارتباط میان دانشگاه با صنعت و جامعه و تسهیل در دریافت گزارش‌ها در وزارت علوم راه اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ارتباط این سامانه با سایر سامانه‌های وزارت علوم، تجمیع فعالیت‌های ارتباط دانشگاه با صنعت و تسهیل در فرآیند ارسال گزارش عملکرد دانشگاه‌ها را از مزایای سامانه ساجد نام برد و اظهار کرد: این سامانه بر روی سرور دانشگاه‌ها قابل نصب است و تاکنون از ۸۳ متقاضی نصب این سامانه، ۶۹ دانشگاه و پژوهشگاه این سامانه را نصب و فعال کرده‌اند.

سیف بررسی و ارزیابی قرارداد‌های دانشگاه با صنعت را از دیگر مزایای این سامانه ذکر کرد و یادآور شد: بر اساس بند "الف" ماده ۱۲ قانون حمایت از تولید، وزارت علوم مکلف شده است که برای ساماندهی مالیات و بیمه قرارداد‌های پژوهشی مکانیزمی را پیاده سازی کند و این سامانه ساجد برای این منظور فعال شده است تا پژوهشی بودن قرارداد‌های دانشگاه با صنعت بر اساس این سامانه مورد ارزیابی و بررسی قرار گیرد.

مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با بیان اینکه در گذشته هماهنگی میان وزارت علوم با سازمان تامین اجتماعی در زمینه بیمه قرارداد‌های پژوهشی وجود نداشت، در این باره توضیح داد: در گذشته برای این منظور سازمان تامین اجتماعی به کلیه شعب خود دسترسی به متن این قرارداد‌ها را داده بود که این امر با اصل محرمانگی قراردادها، منافات داشت و برای رفع این مساله، به هر قرارداد دانشگاه با صنعت، کد رهگیری ۱۰ رقمی اعطا می‌شود و بر اساس این کد، قرارداد‌هایی که در سامانه بارگذاری شده است، پیگیری می‌شود.

سیف، با بیان اینکه تاکنون ۱۵۵ قرارداد پژوهشی ارتباط با صنعت و دانشگاه‌ها از سوی دانشگاه‌ها در سامانه ساجد بارگذاری شده است، یادآور شد: این تعداد قرارداد مورد بررسی و از این تعداد ۸۰ قرارداد تایید شده است و ۶۰ قرارداد به دلیل نقص در بارگذاری به دانشگاه‌ها بازگردانده شده است.

به گفته وی، تعداد ۱۵ قرارداد ارتباط دانشگاه با صنعت نیز در حال بررسی است.

سیف پایش قرارداد‌های ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت از طریق سامانه ساجد را از دیگر اقدامات این دفتر نام برد و یادآور شد: در سال جاری ۹۱ دانشگاه، پژوهشگاه و مؤسسه آموزش عالی اطلاعات قرارداد‌های خود را در این سامانه بارگذاری کردند.

به گفته این مقام مسئول، تاکنون ۸۷۱۰ قرارداد ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه در این سامانه بارگذاری شده است که حجم آن ۳،۱۰۶ میلیارد تومان می‌شود.

برنامه‌های دفتر ارتباط با صنعت در هفته پژوهش و فناوری
مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به برگزاری هفته پژوهش و فناوری در کشور، با تاکید بر اینکه این دفتر باید نقش پررنگی در این هفته داشته باشد، گفت: امروزه انتظار از دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها تنها مقاله نویسی و ارائه آموزش که جزو ماموریت‌های ذاتی دانشگاه‌ها است، خلاصه نمی‌شود.

وی رفع نیاز‌های کشور را یکی از انتظارات جامعه از دانشگاه‌ها عنوان کرد و افزود: بر این اساس انتخاب و معرفی اعضای هیات علمی در همکاری ارتباط با جامعه و دانشگاه از جمله برنامه‌های ما به شمار می‌رود. این برنامه از سال گذشته آغاز شده است و در کنار معرفی پژوهشگران با بیشترین مقاله، اعضای هیات علمی که دارای بیشترین ارتباط با صنعت هستند نیز معرفی شده و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

سیف، با بیان اینکه برای هفته پژوهش و فناوری سال جاری ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر از اعضای هیات علمی با بیشترین ارتباط با صنعت و جامعه معرفی شدند، خاطر نشان کرد: اسامی این تعداد از اعضای هیات علمی در قالب کتابچه‌ای معرفی خواهد شد، ولی تعدادی از این افراد در هفته پژوهش و فناوری معرفی می‌شوند.

معرفی برترین ایده‌های ارتباط دانشگاه با صنعت
وی برگزاری سومین رویداد الگو‌ها و راهکار‌های نوین در همکاری دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها با صنعت را از دیگر برنامه‌های دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم در هفته پژوهش و فناوری عنوان کرد و یادآور شد: این رویداد با هدف شناسایی و تقدیر از ایده‌ها و الگو‌های نوین در توسعه و تسهیل ارتباط دانشگاه با صنعت برگزار می‌شود و طی آن ایده‌های نوینی که منجر به ارتباط دانشگاه با صنعت می‌شود، مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

سیف، با بیان اینکه تاکنون ۱۰۰ ایده ارسال شده است، اظهار کرد: برگزاری نشست‌های مشترک دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی با استانداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان‌ها از دیگر برنامه‌های ما در هفته پژوهش و فناوری است که در راستای ماموریت گرا شدن دانشگاه‌ها برگزار خواهد شد.

مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شناسایی و معرفی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های تقاضا محور، معرفی تجارب و الگو‌های موفق دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها را از دیگر برنامه‌های این دفتر در هفته پژوهش و فناوری ذکر کرد و یادآور شد: شناسایی فرصت‌های مطالعاتی برتر از دیگر برنامه‌های ما است. تاکنون ۲۶۰ فرصت مطالعاتی استفاده شده که این رقم در سال قبل ۱۱۴ مورد بوده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ارتباط صنعت و دانشگاه هفته پژوهش وزارت علوم ارتباط دانشگاه با صنعت هفته پژوهش و فناوری دیگر برنامه دانشگاه با صنعت بارگذاری شده اعضای هیات علمی صنعت و جامعه ارتباط با صنعت دانشگاه ها سامانه ساجد پژوهشگاه ها یادآور شد قرارداد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۸۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع ارتباط موسسات آموزش عالی بلژیک با دانشگاه‌های اسرائیل

به گزارش خبرگزاری مهر، با افروخته شدن خیزش اعتراضات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا ضد همکاری‌های دانشگاهی با اسرائیل، اینک امتداد آن در قاره سبز نیز پررنگ شده است.

پایگاه خبری القدس العربی روز چهارشنبه گزارش داد که یک دانشگاه مهم بلژیکی نیز به صف قطع همکاری دانشگاهی با شرکای اسرائیلی خود برخاست.

در همین ارتباط، خبرگزاری رسمی بلژیک (بلگا) در خبری اعلام کرد که دانشگاه غیردولتی مهم بروکسل در اقدامی بی‌سابقه برنامه تحقیقاتی و فناورانه خود را با مراکز دانشگاهی اسرائیلی را خود را به علت نسل کشی اشغالگران در غزه به تعلیق در آورد.

این دانشگاه همچنین اعلام کرد که در حال بررسی تعلیق سایر پروژه‌های دیگر همکاری خود با اسرائیل است.

خبرگزاری رسمی بلژیک روز چهارشنبه خبر داد که این تصمیم مسئولان این دانشگاه غیردولتی پیشتر با تشدید حملات اسرائیل ضد غزه صورت گرفته است.

بر اساس این گزارش، طبق برنامه نهایی دانشگاه غیردولتی بلژیک، قرار است مسئولان این دانشگاه مهم در بروکسل هفت طرح تحقیقاتی و سرمایه گذاری مشترک خود را با دانشگاه‌های این رژیم را متوقف کنند.

پیش از این نیز، «کارولین گنز» وزیر توسعه همکاری بلژیک امروز چهارشنبه از کشورهای اروپایی خواسته تا صدور سلاح به رژیم صهیونیستی را متوقف کنند.

این مقام بلژیکی بر لزوم افزایش کمک بشردوستانه به غزه تاکید کرد و از کمیسیون اروپا خواست تا تعهدات و پرداختی‌های خود آن روا را از سر بگیرد.

کد خبر 6100968

دیگر خبرها

  • قطع ارتباط موسسات آموزش عالی بلژیک با دانشگاه‌های اسرائیل
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی
  • امضای هزار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای یک هزار قرارداد با شرکت های دانش بنیان
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • آغاز کار رویداد صدرا در دانشگاه آزاد خرم‌آباد با حضور ۳۰ واحد تولیدی
  • برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه آزاد خرم‌آباد با بیش از ۳۰ واحد تولیدی و صنعتی
  • پاس‌ گل سامانه خودنویس برای مستاجران و مشاوران املاک
  • دانشگاه آزاد حلقه گمشده جدایی جامعه و دانشگاه را یافته است/ تشریح جایگاه طرح صدرا میان دانشجویان